Hei tradenomiopiskelija – hae kesätöihin Kouvolan Asunnoille!

|

Haemme kesätyöntekijää asiakaspalvelun ja vuokrauksen tiimiin

Tulet toimimaan pääsääntöisesti monipuolisten asiakaspalvelun ja erilaisten markkinoinnin tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, vuokraukseen liittyvät tehtävät ja asumisen aikainen neuvonta. Toivomme, että hallitset sosiaalisen median kanavat ja olet idearikas sisällöntuottaja, jolla on sana ja kuvaaminen hallussa. Meillä pääset soveltamaan opintojasi käytännön työhön ja kehittämään omaa osaamistasi.

Työ vaatii itsenäistä otetta, reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Valmius omaksua erilaisia järjestelmiä sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien perusosaaminen edesauttavat tehtävässä menestymiseen. Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä, koska asiakkainamme on myös ulkomaalaisia vuokralaisia ja vaihto-opiskelijoita.

Kesätyön sijaintipaikka on toimistomme Kouvolan keskustassa. Lisäksi työ sisältää liikkumista eri kohteissamme ympäri Kouvolaa, joten B-luokan ajokortti on välttämätön. Omaa autoa sinulla ei tarvitse olla. Työt ajoittuvat toukokuun ja syyskuun välille, työsuhteen tarkempi kesto tullaan sopimaan valittavan henkilön kanssa. Työaika on 36,25 tuntia viikossa arkisin klo 7–17 välillä (liukuva työaika).

Kesätyön jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä meillä opintojesi ohessa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 15.4.2024 mennessä aiheella: ”Kesätyöntekijä asiakaspalvelun tiimiin” osoitteeseen: sarianne.jarvelainen@kouvolanasunnot.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.–5.4. klo 9–14 antaa Sarianne Järveläinen p. 020 615 8380 ja 8.–12.4. klo 9–14 Mari Martikainen p. 020 615 8964.

Pyrimme järjestämään työhaastattelut ja tekemään valinnan työntekijästä huhtikuun loppuun mennessä.