Uuden äärellä teknisenä isännöitsijänä

|
Kouvolan Asuntojen tekninen yksikkö on jälleen täysilukuinen, kun uutena teknisenä isännöitsijänä on elokuun puolivälissä aloittanut LVI-taustan omaava Kimmo Viljakainen.

Kimmo on koulutustaustaltaan ilmanvaihtoasentaja sekä talotekniikan insinööri (amk). Hän on työskennellyt aiemmin huoltotyöntekijänä Caverion Oy:llä ja viimeisimpänä LVI-suunnittelijana Etteplan Finlandilla Kouvolan toimistolla.

Teknisen isännöitsijän monipuolinen työnkuva herätti Kimmon kiinnostuksen vaihtaa uransa suuntaa uuteen. Hän oli kuullut vastaavasta työstä hyvää myös samankaltaisissa tehtävissä työskennelleeltä tuttavaltaan.

– Tehtävään haettiin joko LVI- tai kiinteistönhoitoalan vahvaa osaajaa. Kimmon myötä taloon saadaan LVI-tuntemusta, ja sen myötä teknisen yksikön resurssit saadaan uudelleenjärjesteltyä järkevästi, kommentoi rakennuttamisen ja ylläpidon päällikkö Jukka Mäkinen.

Kimmon vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu mm. brasilialainen jiu-jutsu, kuntosali sekä ajosimulaattorilla kilpaileminen.

Alkuun Kimmo kiertää muiden teknisten isännöitsijöiden matkassa ja tutustuu tuleviin tehtäviinsä. Syksyn edetessä kaikkien Kouvolan Asuntojen isännöitsijöiden erikoisvastuualueet selkiytyvät ja niistä tiedotetaan erikseen.