Johanna sai monipuolista työkokemusta toimiessaan vuorotteluvapaan sijaisena

|

Heinäkuun puolivälissä vuorotteluvapaan sijaisena aloittaneelle Johanna Nenoselle asumisen parissa työskenteleminen on ollut uutta, mutta mieluisaa työtä. Johanna toimii asukaskoordinaattorin pestissä vielä lokakuun loppuun asti. Lue alta millaisia asioita Johannan työrupeama on pitänyt sisällään:

Mikä toi sinut Kouvolan Asunnoille?

Tulin Kouvolan Asunnoille vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Mitä työtehtäviisi kuului?

Työtehtäviini kuului asukaskoordinaattorin työt: suurimmaksi osaksi asumiseen liittyvien ongelmien selvittämistä, mutta myös jonkin verran asukastoimintaan liittyviä tapaamisia asukkaiden kanssa.

Mikä on ollut parasta? Entä mikä on yllättänyt?

Parasta on ollut työn vaihtelevuus, monipuolisuus ja hyvä työyhteisö, jossa saa aina tukea ja neuvoja työn tekemiseen. Aika on kulunut vauhdilla, yllättävän nopeasti tämä työrupeama on mennyt.

Mihin seuraavaksi?

Seuraavaksi etsin uutta työpaikkaa. Lokakuussa minulta on taidetta esillä Taideruukissa Kuusankoskella neljän naisen yhteisnäyttelyssä nimeltä ”Juurisyy” ja bändimme ”Pussieläinkeitto” keikkailee Inkeroisissa.

Miten rentoudut vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani rentoudun luovien harrastusten parissa: laulan, näyttelen, teen kuvataidetta, käsitöitä, puutarhatöitä ja milloin mitäkin. Ystäviä on kiva tavata ja rentoudun erityisesti kunnon puulämmitteisen saunan löylyissä.

Mitä koti sinulle merkitsee?

Olen aina kokenut olevani vahvasti koti-ihminen. Uutta asuntoa valitessani käytännöllisyyden lisäksi tärkeää on ollut kodin tunnelma: sen on pitänyt tuntua omalta. Minulle hyvä koti on viihtyisä turvapaikka, jonka voin sisustaa oman makuni mukaan.