Siisti Siti – pidetään asuinalueet siistinä

|

Haastamme asukkaat osallistumaan Kouvolan kaupungin Siisti Siti –siisteyskampanjaan, jonka tarkoituksena on lenkkeilyn ohella siistiä lähiympäristöä roskista.

Osana kaupungin Siisti Siti -siisteyskampanjaa kannustamme asukkaitamme osallistumaan roskien keräykseen 16.-22.5.2022 välisenä aikana.

Kampanjan tarkoituksena on kannustaa asukkaita lenkkeilemään lähiympäristössään keräten samalla luontoon kuulumattomia roskia. Tämä lenkkeilyn ja roskien keräämisen yhdistäminen, niin kutsuttu plogging on ekoteko, joka tuottaa hyvää oloa ja mieltä. Plogging voi tapahtua juosten, kävellen, pyöräillen tai patikoiden, ja se sopii niin perheille kuin kaveriporukoillekin. Tehdään asuinalueistamme yhdessä siistimpiä ja pidetään huolta luonnosta!

Aikavälillä 16.-22.5. Siisti Siti -kampanjan nimissä roskienkeruutalkoisiin osallistuville asukkaille toimitamme roskapussit ja suojakäsineet roskien keräystä varten. Kerätyt roskat voi toimittaa oman talon jäteastioihin. Tarjoamme halukkaille myös makkarat lenkin päätteeksi paistettavaksi! Ilmoita lenkkiporukkasi (talosi osoite, henkilömäärä ja päivämäärä) mukaan kampanjaan 9.5. mennessä osoitteeseen: asumisneuvonta(a)kouvolanasunnot.fi niin sovitaan siivoustarvikkeiden ja makkaroiden toimittamisesta.

Lue lisää kaupungin jo perinteisestä Siisti Siti -kampanjasta lisää täältä.